עוד מעט שנת הלימודים מתחילה, ואיתה ההתרגשות של התחלה חדשה ילקוט חדש תלבושת אחידה ואי אפשר בלי אוכל.
כשאני מסתכלת על הטרנד החדש של קופסאות האוכל קשה לי לא להשוות לתקופה שלי, לימים שאמא הייתה שולחת אותי למשה למכולת לקנות לחם לבן אחיד כי שחור היא אף פעם לא אהבה, לחביתות העבות עם שכבה של מרגרינה (פעם לא היו מודעים לשומן טרנס וכדומה) עגבניה ומלפפון שתמיד אבל תמיד הרטיבו את הלחם!ולמפית האוכל שאמא הייתה מכבסת כל יום ובודקת בתיק אם אכלתי .
שאני חושבת על זה? פעם היה פשוט יותר.
היום זה נוח יותר ובריא יותר יש אפשרות לקופסה שמורכבת מכמה תאים וכמה שכבות ששם אפשר להכין ארוחה בוקר טעימה ומושלמת.

לחביתה:

  • 2 ביצים

  • 1/2 כוס חלב אורגני שופרסל green

  • 1/4 כפית מלח

  • 1/4 כפית פלפל

תוספות:

  •  

    רצועות של ירקות שאוהבים

  • 2 פרוסות גבינה צהובה 28% שופרסל

  • קוביות גבינה בולגרית

  • חופן זיתים

  • 1 טורטיה

  • מעט מלח בשקית קטנה

  1. מקשקשים בקערה את הביצים, החלב, והפלפל.

  2. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ושופכים לתוכה את תערובת הביצים. כשהחביתה מתייצבת הופכים אותה ומטגנים מעט מהצד השני עד שהיא מוכנה

  3. מוציאים מהמחבת, מגלגלים לגליל וחותכים לשניים.

  4. מניחים בקופסת האוכל לצד טורטיה מגולגלת, ירקות חתוכים, גבינה בולגרית, פרוסות גבינה צהובה מגולגלת ומפזרים מעל את המלח מהשקית לפני ההגשה