• 2 פרוסות לחם איזה שבא לכם
  • גבינת שמנת (אפשר 5 אחוז)
  • חופן עלים ירוקים
  • 1 חציל
  • גבינת חמד
  • 2 פלפלים
  • מלח
  • טחינה שופרסל green
  • סילאן שופרסל green

  1. קולים את החצילים והפלפלים בתנור
  2. צולים את גבינת החמד במחבת לכמה דקות
  3. מרכיבים את הכריך: מורחים שכבה נדיבה של גבינת שמנת, מעל חציל קלוי, מעל גבינת חמד, מעט פלפל קלוי, מעל עוד שכבה של עלים, מעט מלח, וזילוף של טחינה וסילאן - ואתם מסודרים טוב טוב!

View this post on Instagram

A post shared by יונית צוקרמן -מלכת המטבח (@yonit_z)