צנצנות זכוכית עם מכסה זה חובה בהכנת סלט טרי לפיקניק. אנחנו לא רוצים לעייף את הסלט שלנו ולהטביע אותו ברוטב, אלא לוקחים סלט איתנו לדרך, תמיד עדיף ברב-פעמי כמובן, ובצד - צנצנת שממלאים ברוטב ורגע לפני ההגשה משקשקים, מערבבים ומוזגים!

תחושה של סלט ביתי וטעים גם בטבע.

  • שקית קטנה של עלים ירוקים 

  • בצל סגול פרוס 

  • מיקס עגבניות שרי חתוך לחצאים 

  • סלסלה פטריות חתוכה לרבעים 

  • כוס אגוזי מלך 

לרוטב:

  • שליש כוס חומץ

  • שליש כוס שמן זית green

  • רבע כוס סילאן green

  • 2 כפות סוכר חום אורגני green

  • כף חרדל דיז’ון 

  • מעט מלח ופלפל

  1. מערבבים את כל הירקות לסלט
  2. מערבבים את חומרי הרוטב בנפרד בצנצנת עם מכסה
  3. לפני ההגשה מנערים היטב את צנצנת הרוטב ומערבבים עם כל הירקות