גם קריספי, גם טעים, גם מפנק - איך אני אוהבת כרובית מטוגנת חמה חמה מהמחבת!

למרות שאפשר גם לגמרי בקלות לאפות את הנשנושי כרובית הללו בתנור (על 200 מעלות) ולחסוך כמה קלוריות, הבחירה כולה שלכם - תיהנו ובהצלחה לקבוצה האהובה עליכם! 

  • 2 ביצים, השתמשתי בביצי חופש אורגניות של green

  • 2 כוסות קמח תופח 

  • כף מיונז 

  • כפית חרדל

  • כפית מלח 

  • 2 כוסות מים מוגזים 

  • 1 כרובית גדולה או 2 קטנות, מחולקות לפרחים 

>> מבחר מתכונים לאירוח קליל

  1. חותכים את הכרובית לתפרחות קטנות מבשלים במים רותחים חצי בישול
  2. מסננים
  3. מערבבים את חומרי הבלילה עד אחידות
  4. טובלים כל כרובית ומטגנים בשמן עד הזהבה

View this post on Instagram

A post shared by יונית צוקרמן -מלכת המטבח (@yonit_z)