באווירת היורו הכנתי לעומרי (שמאוד מקפיד על תזונה בריאה) נשנוש כמו שהוא אוהב: פרעצל בריאות עשיר בחלבון וכל טוב.

  • 1 ק"ג קמח כוסמין מלא אורגני green 

  • 100 גרם אבקת חלבון ללא טעם 

  • 20 גרם שמרים

  • 3 כפות מלח

  • 10 מ"ל שמן זית green 

  • 600 מ"ל מים חמימים

  • כף דבש שופרסל green

  • 1 יוגורט מועשר בחלבון 

  1. מכניסים לקערה את כל החומרים היבשים ומערבבים

  2. מוסיפים את היוגורט, שמן הזית והדבש ומערבבים

  3. מוסיפים את המים לאט לאט ומתחילים ללוש ביד עד לקבלת כדור בצק

  4. מכסים במגבת ומתפיחים חצי שעה

  5. מחלקים את הבצק לכדורים של כ-150 גרם

  6. יוצרים מכל כדור שרוך בצק ארוך שלאחריו יוצרים את צורת הבייגל

  7. בקערה טורפים ביצה ובעזרת מברשת מברישים את הבייגלים ומפזרים מעל זעתר או סומסום

  8. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 20 דקות עד שהבייגלים מוכנים

  9. מגישים חם ונהנים מכל ביס!