• 250 גרם שוקולד מריר
  • 120 גרם חמאה רכה
  • 2 ביצים בגודל M
  • כוס קמח ללא גלוטן שופרסל green
  • רבע כוס קקאו
  • כפית תמצית וניל
  • 150 גרם סוכר חום
  • חצי כפית אבקת סודה לשתיה
  • 1 כוס שוקולד צ׳יפס לבחירתכם, אני עשיתי חצי לבן חצי חלב

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות
  2. ממיסים במיקרו/ בבן מארי את השוקולד, מניחים בצד שיתקרר
  3. במיקסר/קערה מערבבים את החמאה והסוכר עד לתערובת אחידה
  4. לאחר שהשוקולד התקרר, מוסיפים לתערובת החמאה ולערבב בתנועות קיפול
  5. מוסיפים את הביצים ולהמשיך לערבב עד לתערובת אחידה
  6. מוסיפים את הקמח, קקאו, סודה לשתייה ותמצית הווניל ומערבבים
  7. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים עירבוב קצר
  8. בעזרת כפית יוצקים עוגיות בתבנית עם נייר אפיה, עם מרווחים
  9. אופים בין 8-10 דק, תלוי בעוצמת התנור

מתכון לעוגת שוקולד ללא גלוטן>