• 3 קולורבי
  • 3 סלקים
  • 3 גזרים
  • חבילת טופו אורגני green
  • צרור כוסברה
  • חצי כוס חצאי בוטנים
  • 3 כפות שמן זית
  • לרוטב: 3 כפות חמאת בוטנים
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 2 שיני שום
  • 2 כפות סילאן
  • כפית מלח שטוחה
  • פלפל שחור
  • חצי כוס מים (לדילול הרוטב)

  1.  חותכים את הטופו לקוביות ומטגנים בשמן זית במחבת שחוממה מראש. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד להזהבה
  2. לרוטב מערבבים את כל חומרי הרוטב יחד ומוסיפים מים עד להגעה למרקם של רוטב מעט סמיך
  3. את כל הירקות מגרדים גס. את עלי הכוסברה תולשים מהגבעולים
  4. מערבבים את הירקות עם הטופו והרוטב ויאללה בתאבון

View this post on Instagram

A post shared by Tomer Umansky • תומר אומנסקי (@tomerumansky)