• חבילת אטריות אורז רחבות green
  • חצי קילו פרגיות
  • חבילת ברוקולי
  • צרור בצל ירוק
  • בצל לבן
  • 3-4 שיני שום
  • צ׳ילי אדום פרוס
  • חצי כוס סילאן
  • רבע כוס סויה
  • כפית קורנפלור גדושה
  • רבע כוס שמן
  • מלח
  • בוטנים קצוצים
  • לימון

  1. חותכים את הפרגיות לקוביות קטנות ומשרים את אטריות האורז במים רותחים
  2. לירקות: חותכים את הבצל הירוק לחתיכות של 4 ס״מ, קוצצים שום וצ׳ילי, פורסים את הבצל הלבן, פרקים את הברוקולי לפרחי ברוקולי קטנים
  3. רוטב: מערבבים בקערה את הסילאן עם הסויה והקורנפלור
  4. במחבת מחממים את השמן ומטגנים את השום, הצ׳ילי והפרגיות עד להזהבה של הפרגיות. מוסיפים פנימה את הבצל הלבן, החלק הלבן של הבצל הירוק והברוקולי ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב
  5. מוסיפים את האטריות ומבשלים עם הבשר והירקות עד לריכוך
  6. מגישים בצלחת הגשה עם בוטנים גרוסים מעל ופלח לימון

View this post on Instagram

A post shared by Tomer Umansky • תומר אומנסקי (@tomerumansky)