• 3 בצלים לבנים
  • 2 כרשות גדולות 
  • 3 שיני שום
  • 2 סלסלאות של פטריות
  • חצי כוס קמח פולנטה גס
  • רבע כוס שמן קוקוס GREEN
  • 250 מ"ל שמנת לבישול
  • מלח
  • פלפל
  • אגוז מוסקט
  • 2 ליטר מים
  • להגשה – פרמזן או פקורינו מגורדת
  • בצל ירוק קצוץ דק

>> עוד מתכונים של תומר אומנסקי

  1.  פורסים את הבצלים, הכרישה, השום והפטריות לרצועות דקות
  2. בסיר גדול מחממים את שמן הקוקוס ומטגנים בצל, שום וכרישה עד להזהבה
  3. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה קלה וצמצום הנוזלים
  4. מתבלים היטב במלח, פלפל ואגוז מוסקט טחון (כמובן לטעום ולתקן תיבול)
  5. מוזגים לסיר מים רותחים ומבשלים עד לרתיחה.מוסיפים פנימה את קמח הפולנטה, מערבבים היטב ומעבירים לאש נמוכה יחסית. מבשלים כארבעים דקות, בסופן מוסיפים פנימה שמנת לבישול ומבשלים עוד כעשר דקות
  6. מגישים את המרק בקערה, מפזרים מעל בצל ירוק קצוץ ומעט גבינה מגורדת בתאבון

View this post on Instagram

A post shared by Tomer Umansky • תומר אומנסקי (@tomerumansky)