• 3 ביצים שופרסל green
     
  • 1/3 כוס מייפל אורגני green (אפשר להמיר בכל ממתיק)
  • 80 מ"ל (חצי כוס) חמאת שקדים (אפשר להמיר בכל חמאת אגוזים)
     
  • 125 מ"ל (כוס) קמח שקדים (אפשר להמיר בקמח שיבולת שועל)
     
  • כפית תמצית וניל

לציפוי  הדונאטס:

  • חבילת שוקולד מריר מומס+שוקולד לבן מומס

  1. מערבבים את כל מרכיבי הדונאטס עד לבלילה אחידה ומוזגים לתבנית דונאטס (6 דונאטס בינוניים)
  2. מכניסים  לתנור שחומם מראש טורבו על 180 מעלות למשך 15 דקות
  3. נותנים להם 10 דקות להתקרר
  4. טובלים את הדונאטס בשוקולד ומכניסים לקירור מינימום חצי שעה