אנחנו רגילים להמתין לחמוצים שלנו כמה שבועות ואפילו חודשים. אז מה אתם אומרים על מתכון שיעניק לכם מלפפונים חמוצים בעשר דקות בלבד? קבלו אותו, אתם חייבים לנסות בבית!

  • חבילת מלפפונים מיני עייפים (או גדולים) 

     

  • 3 שיני שום

  • פלפל אדום פרוס

  • 3 כוסות מים

  • חצי כוס חומץ תפוחים

  • 4 כפות מלח

  • אופציונלי: סלרי, פלפל שחור

  1. בסיר על אש בינונית מוסיפים את המים עם החומץ והמלח ולבסוף את המלפפונים עם השום והפלפל.
  2. מבשלים עשר דקות עד שהמלפפונים מקבלים גוון חום ונעביר לצנצנת מעוקרת יחד עם הנוזל
  3. מניחים באיזור פינתי במטבח. אפשר לאכול אותם ככה או לחכות 3 ימים שיהיו יותר מוחמצים

רעיונות למתכונים טעימים למניעת אובדן מזון>