• שמן זית אורגני green

  • קינואה אדומה אורגנית green

  • 1 קישוא

  • עלי תרד אורגניים

  • שליש כרישה 1 לימון

  • 2 כוסות ציר ירקות/ציר עוף - ניתן להחליף במים

  • מלח

  • פלפל

  1. שוטפים היטב כוס קינואה אדומה
  2. מטגנים בסיר שליש כרישה קצוצה עד לשקיפות ב-3 כפות שמן זית
  3. מוסיפים קישוא חתוך לקוביות ומטגנים עוד 3-4 דקות
  4. מוסיפים 2 כוסות ציר ירקות או ציר עוף רותחים. אפשר גם מים רותחים אם אין ציר
  5. מוסיפים את הקינואה השטופה, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה
  6. מנמיכים אש מעט, מכסים את הסיר ומבשלים רבע שעה
  7. מוסיפים שליש חבילה של תרד עדין שטוף, מערבבים היטב, מכסים ומבשלים עוד רבע שעה
  8. כשהמים נספגו בתבשיל (אם הם לא נספגו אפשר להגביר מעט את האש ולבשל עוד מספר דקות עד שהמים מתאדים), ממליחים ומפלפלים, מערבבים היטב ומעבירים לקערות הגשה
  9. מוסיפים מעל גרידת לימון מלימון אחד ואפשר גם מעט לימון סחוט