סלט אסיאתי קליל שיש בו הכל- אטריות אורז, טופו פריך, ומלא ירוקים והכל ברוטב טחינה סויה טעים.

  • 1/2  חבילת טופו

  • שמן זרעי ענבים או כל שמן שבוחרים

  • חבילת אטריות אורז

  • אצות

לרוטב:

  • 3 כפות טחינה גולמית 

  • 4 כפות סויה

  • מיץ מחצי לימון

  • מעט ג'ינג'ר או שום

  • ירוקים שאוהבים כמו סלרי, אפונת שלג, מלפפון וחסה

  • אגוזי קשיו

  1. מטגנים קוביות טופו בשמן זרעי ענבים עד הזהבה, כ-5 דקות תוך כדי ערבוב

  2. משרים אטריות אורז במים רותחים כ-10 דקות ושוטפים היטב במים קרים. משאירים במסננת עד העברה לסלט

  3. משרים אצות עד ריכוך כעשר דקות במים קרים ושוטפים היטב

    עוד מנות עיקריות עם טופו מחכות לכם במתחם הטבעוני >

  4. מערבבים 3 כפות טחינה גולמית עם 4 כפות סויה, מיץ מחצי לימון ומעט מים עד למרקם שאוהבים. אפשר להוסיף גם שום או ג'ינג'ר מגורר (אני השתמשתי בג'ינג'ר)

  5. מוסיפים את כל הירוקים שאוהבים (אני השתמשתי בסלרי, אפונת שלג, מלפפון וחסה) ואגוזי קשיו, מערבבים הכל וזוללים

View this post on Instagram

A post shared by Rita Goldstein (@goldrita)