הכירו את קרוטוני המצה שלי! בגדול, טעם הילדות שלי הוא מצה עם גבינה לבנה. כן, אני יודעת שזה נשמע מוזר ודי משעמם אבל זה הממרח שהכי אהבתי בתור ילדה, בלי תוספות ובלי כלום.

שופרסל גרין איתגרו אותי למצוא מתכון חדש, מאוזן וטעים עם מצה וקצת יותר הרפתקני מהרגיל, אז פניתי מיד לפרטנרית המושלמת שלי למטבח, תמרה אהרוני, שמכירה אותי הכי טוב שאפשר ותמיד עוזרת לי להתאים את הטעם שלי לערך התזונתי המתאים שאני מחפשת. תמרה מיד אמרה לי להכין קרוטונים ולהוסיף אותם לסלט היומי והשמח שלי. רעיון גאוני, בתור חובבת סלטים שכמותי!

תוך עשר דקות היתה לי תוספת מושלמת וכשרה לפסח לסלט, למרק או סתם ככה לנשנש בקערה.

ועכשיו, למתכון הפשוט בעולם:

  • 3 מצות אורגניות של green, שבורות לחלקים

  • שמן זית אורגני שופרסל gree

  • מלח

  • פלפל שחור

  • זעתר

  • אפשרי: קצח למי שאוהבים

  1. מורחים את המצה משני צידיה בשמן זית

  2. מפזרים מעל מלח ופלפל שחור וקצת זעתר לפי הטעם

  3. שוברים את המצות לחתיכות קטנות

  4. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לשמונה דקות או טיפה יותר, עד שהמצות מזהיבות

עוד מתכונים לפסח מחכים לכם כאן>