לתבשיל:

  • 3 כפות שמן 
  • 2 שיני שום - פרוסות
  • 1 כף ג'ינג'ר טרי - קצוץ דק
  • 5 בצלים ירוקים - חתוכים לפרוסות של כ 3-4 סנטימטר
  • 2 בק צ'וי
  • 1/3 שקית שעועית ירוקה קפואה שלמה שופרסל
  • 1 צרור אספרגוס – מנוקה וחתוך לשלושה חלקים

לרוטב:

  • 3 כפות רוטב סויה לבישול שופרסל
  • 4 כפות מירין
  • 1/2 כפית מלח 
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כפית שמן שומשום

לרוטב:

בקערה מניחים את רוטב הסויה עם המירין, המלח, הפלפל השחור ושמן השומשום ומערבבים.

לתבשיל:

  1. מפרידים את עלי הבק צ'וי מן הגבעולים
  2. חותכים את העלים לשניים-שלושה חלקים ואת הגבעולים פורסים לפרוסות של כסנטימטר אחד
  3. בסיר מחממים את שמן הקנולה, מוסיפים את הג'ינג'ר ואת שיני השום ומטגנים במשך כדקה
  4. מוסיפים את גבעולי הבק צ'וי, האספרגוס והשעועית ומטגנים תוך כדי ערבוב במשך כשתי דקות
  5. מוסיפים את עלי הבק צ'וי ומטגנים במשך דקה נוספת
  6. מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומבשלים במשך דקה-שתיים נוספות

מגוון מתכונים לראש השנה