• 2 כוסות אורז יסמין
  • 6 כפות שמן
  • 3 כוסות מים רותחים
  • מלח
  • פלפל
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 2 כפיות ג'ינג'ר טרי שופרסל green קצוץ דק
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
  • 1 גזר קלוף חתוך לקוביות קטנות
  • 2 מקלות סלרי פרוסים דק
  • 1 קישוא קטן חתוך לקוביות קטנות
  • 3 כפות רוטב סויה שופרסל green
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים דק
  • 2 ביצים טרופות

  1.  שמים אורז לבן בסיר כשהוא חם, מטגנים בו את האורז תוך ערבוב כדקה
  2. מוסיפים מלח ומערבבים דקה
  3. יוצקים את המים הרותחים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה ביותר 18 דק'
  4. שמים את השמן בווק או מחבת גדולה מאוד וכשהוא חם, מוסיפים: שום, ג'ינג'ר ואת כל הירקות ומעט בצל ירוק, ממליחים ומפלפלים ומטגנים תוך כדי ערבוב כשתי דקות
  5. מוסיפים את הסויה ומערבבים דקה. במקביל מטגנים מהביצים "מקושקשת" וכשהיא עדיין רכה מאוד, מוסיפים לאורז ומערבבים יחד
  6. ברגע האחרון מוסיפים את הבצל הירוק, מערבבים ומגישים

פרייד רייס של אהרוני וריטה (צילום: אלון מסיקה)
צילום: אלון מסיקה