• 4 כרעיים חצויות
  • 2 בצלים גדולים פרוסים 
  • 1/4 כוס שמן זית אורגני green
  • כף גרגירי כמון שלמים
  • כף גרגירי כוסברה כתושים
  • 2 מקלות קינמון
  • 3 עלי דפנה
  • 6 שיני שום שלמות
  • 2 לימונים פרסיים יבשים, חצויים
  • 1/3 כוס סילאן אורגני green
  • 3-4 כוסות מים
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 1/2 קילו תמרים צהובים
  • 1/4 כוס מיץ לימון

  1. ממליחים ומפלפלים את העוף
  2. שמים את השמן בסיר רחב ושטוח וכשהוא חם, צורבים ומשחימים את העוף יפה משני צדדיו ומוציאים מהסיר
  3. מוסיפים לסיר, בצל, שום, כמון, כוסברה, עלי דפנה וקינמון ומטגנים תוך עירבוב כשתי דקות
  4. מוסיפים את התמרים והסילאן ומערבבים יחד דקה נוספת
  5. מוסיפים את המים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה
  6. מחזירים פנימה את העוף, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה
  7. מורידים את המכסה, מבשלים על להבה גבוהה כחמש דקות, מוסיפים את מיץ הלימון, מערבבים ומגישים עם אורז