תאמינו לי רק טוב יוצא מהתזונה הסופר מוקפדת שלי: קבלו שווארמה בתנור בלאפה שקדים!!! בלי פחמימות, בלי סוכר, הכי אוכל רחוב ישראלי והכי טעים!

ללאפה:

  • 2 כפות קמח שקדים
  • ביצה
  • מלח פלפל
  • כפית אבקת אפיה
  • 2 כפות מים

לשווארמה

  • 4 פרגיות
  • 50 מ”ל שמן זית שופרסל green + עוד 2-3 כפות לטיגון
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית כורכום
  • שליש כפית כמון
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח

  1. לפרגיות: מערבבים את הפרגיות עם התבלינים ושמן הזית ומשרים לפחות לחצי שעה במקרר

  2. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את הפרגיות כ-30 דקות ונותנים להן להתקרר. שומרים בצד את נוזלי האפייה

  3. חותכים את הפרגיות לרצועות דקות, מחממים מחבת עם 2-3 כפות שמן זית. מוסיפים את הפרגיות ומטגנים כשתי דקות. מוסיפים את הנוזלים שנשארו מהאפייה ומבשלים עוד קצת.

  4. מכינים לאפה:מערבבים את כל המצרכים בקערה

  5. מחממים מחבת עם מעט שמן ויוצקים את התערובת. מכסים את המחבת ולאחר דקה-שתיים הופכים

כמובן תוסיפו מה שבא לכם בתוך הלאפה, סלט קצוץ, בצל, חריף ומלא טחינה