איזה טעים זה כרובית בתנור עם רוטב סודי מהאגדות. למה בתנור אתם בטח שואלים?
כי בחגים אני מרשה לעצמי לאכול הכל מהכל!  אבל אחרי החגים או בין החגים אני מנסה לשמור על איזון.
אם תטעמו את הכרובית עם הרוטב הסודי, אני מבטיחה לכם שלא תרגישו הבדל בין מטוגן לאפוי.

  • כרובית שלמה חתוכה לתפרחות או קפואה

  • שמן זית אורגני שופרסל green

  • מלח

  • פלפל

רוטב סודי:

  • 3 כפות גדושות מיונז שופרסל green

  • 3-5 שיני שום 

  • חופן פטרוזיליה

  • 6 עלי נענע ללא גבעול

  • כף שמן זית אורגני שופרסל green

  • כפית מיץ לימון טרי

  • 1/2  כפית סוכר

  • 1/4 כפית פלפל

  1.  אם קניתם כרובית קפואה מניחים בסיר, מכסים במים ומבשלים עד לרתיחה. במידה ואתם משתמשים בכרובית טרייה - מחלקים לתפרחות קטנות ומבשלים מכוסה במים עם כפית מלח עד לריכוך קל של הכרובית. בשני המקרים לאחר מכן מוציאים ומסננים

  2. מניחים בתבנית עם נייר אפייה. מזלפים מעל שמן זית ומפזרים מלח ופלפל לפי הטעם

  3. אופים בתנור טורבו גריל ב-210 מעלות עד הזהבה יפה

  4. הכנת הרוטב: טוחנים את שאר המרכיבים במעבד מזון או בקערה עם בלנדר מוט עד שמתקבל מרקם של ממרח

  5. כשהכרובית מוכנה מזלפים מעליה את הרוטב או טובלים בכל פעם ברוטב