• 6 מיכלי יוגורט יווני 10% שופרסל
  • 1 כפית מלח שולחן 
  • 1 כפית שום גבישי 
  • 3 כפות קורנית (טימין) – העלים בלבד
  • 5 כפות שמן זית green
  • 1 כף פפריקה מתוקה 
  • 2 כפות זעתר טחון

  1. בקערה מניחים את היוגורט עם המלח, השום הגבישי ועלי הטימין ומערבבים
  2. מעבירים את התערובת לחיתול בד וקושרים מעל ברז או בחצר למשך לילה
  3. לאחר שהיוגורט התגבש הופכים את הלאבנה על צלחת הגשה
  4. מפזרים את הפפריקה והזעתר ומגישים עם זילוף שמן זית מעל

מתכון לקרם חצילים של עומר מילר>