• 1 חבילת ספגטי ללא גלוטן green
  • 1 מיכל שמנת עמידה לקצפת 38%
  • 50 גרם חמאה הולנדית
  • 1/2 כוס יין לבן
  • 1 כפית מלח שולחן דק
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  •  כוס בזיליקום – עלים בלבד וקצוצים
  • 3 שיני שום – פרוסות
  • מים – למילוי הסיר

 להגשה:

  • 100 גרם צנוברים קלופים
  • 200 גרם גבינת פסטו ירוק הולנדית שופרסל

  1. בסיר מניחים את המים ומביאים לרתיחה
  2. מוסיפים את חבילת הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן (כ- 8 דקות)
  3. לאחר הבישול מסננים את הפסטה, אך לא שוטפים
  4. במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שיני השום, מיכל השמנת, היין הלבן, המלח, הפלפל השחור והאגוז מוסקט
  5. מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מערבבים ומורידים מן האש
  6. מגרדים מעל את גבינת הפסטו הירוק, מפזרים את הצנוברים ומגישים

מתכון לפסטה פסטו ללא גלוטן>