• 3+1/2 כוסות קוקוס טחון

  • 1+1/2 פחיות קרם קוקוס

  • 1 חבילת אבקת סוכר (100 גרם)

  • 2 חבילות שוקולד מריר שוויצרי פרימיום

  • 1+1/2 כפות שמן קוקוס אורגני שופרסל – מומס (50 גרם)

  1. בסיר מניחים את שמן הקוקוס עם פחית קרם הקוקוס ואבקת סוכר ומביאים לידי רתיחה
  2. לאחר הרתיחה, מסירים מן האש
  3. מוסיפים לסיר את הקוקוס הטחון ומערבבים
  4. במנג'טים מסילקון (או בתבנית אפייה מלבנית בינונית, מרופדת נייר אפייה) מניחים מעט מן המלית ומהדקים
  5. בקערה מניחים את השוקולד עם חצי פחית קרם הקוקוס וממיסים בפולסים במיקרוגל
  6. שופכים את השוקולד המומס מעל המלית ומעבירים לקירור למשך שעתיים
  7. לאחר שעתיים, מוציאים מקירור, ממתינים מספר דקות ומגישים (אם נעשה שימוש בתבנית אפייה, חותכים את המסה הקרה לקוביות בטרם ההגשה)

מתכון לכדורי תמרים עם פצפוצי אורז>