• 300 גרם שוקולד מריר 72% פרימיום
  • 1 כוס סוכר לבן
  • 4 ביצים
  • 1 חבילת פודינג בטעם שוקולד
  • 1/2 כוס אבקת קקאו
  • 150 גרם חמאה
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית תמצית וניל

לטופינג:

  • 150 גרם אגוזי פקאן
  • 1 כפית מלח מטבח מעולה

  1. בסיר מניחים את החמאה עם השוקולד והסוכר וממיסים
  2. מסירים מן האש ומוסיפים את אבקת הקקאו, הפודינג, אבקת האפייה ותמצית הוניל ומערבבים
  3. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
  4. מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה
  5. מקשטים בפקאנים
  6. מפזרים מעט מלח גס
  7. מעבירים לתנור ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ-25 דקות
  8. מחכים לצינון מלא ואז פורסים

עוגות ללא גלוטן מחכות לכם כאן>