• 1/2 ק"ג שעועית ירוקה
  • 300 גרם חמאה או מרגרינה
  • 250 גרם שקדים
  • 4 כפיות רוטב טריאקי
  • 4 כפיות רוטב סויה
  • חצי לימון סחוט

  1. חתכו את קצוות השעועית
  2. התיכו את החמאה בתוך מחבת על אש בינונית. ערבבו את השעועית עם השקדים וטגנו קלות במשך 2 דקות, תוך כדי בחישה
  3. הוסיפו את הסויה והטריאקי, וטגנו את השעועית עם הרוטב במשך 2-1 דקות נוספות. טעמו את השעועית, כדי לבדוק האם הם מוכנים במידה מספקת, כשבמצב האידיאלי היא אמורה להיות מעט פריכה
  4. הוסיפו את מיץ הלימון וטגנו על אש גבוהה במשך דקה נוספת

מתכון לסלט שעועית ירוקה ועגבניות צלויות>