לכבוד שבוע הטיולים האולטימטיבי, הכנתי מנה קלאסית לפיקניקים בהתאמה קלילה לפסח.

מה צריך במתכון לטיולים? שיהיה נוח לאכילה בדרך, שיישמר טוב בתיק ושיהיה טעים ומזין, קבלו אותו.

  • 2 ביצים L

  • 1 כוס גבינות רכות שיש בבית

  • 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת

  • מעט מלח ופלפל 

  • 4 כפות שמן זית 

  • 1/2 כוס קמח מצה

  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה

  • 1/2 כוס טבעות זיתים

  • 1/3 כוס גרעיני דלעת green

  • 1/4 כוס שומשום מלא  green

  1. בקערה בינונית טורפים ביצים וגבינות. ממליחים ומפלפלים
  2. מוסיפים שמן זית וטורפים
  3. מוסיפים קמח, אבקת אפייה וזיתים ומערבבים
  4. מעבירים לתבנית שקעים משומנת היטב או עם מנז'טים ומפזרים מעל גרעיני דלעת ושומשום
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 30-40 דקות