• 150-200 גרם פילה סלמון ללא עור ועצמות

  •  אבוקדו בשל אבל יציב מקולף וחצוי

  • פלפל ירוק חריף פרוס דק

  • מיץ לימון

  • בצל ירוק
  • קליפה מגוררת מ- 1/2 לימון טרי מאוד

  • עלי כוסברה קצוצים גם

  • מלח גס

  • שמן זית לזילוף

  1. בסכין חדה מאוד פורסים את הדג לפרוסות דקות מאוד
  2. מעבירים לקערה ומערבבים עם פלפל חריף, בצל ירוק וכוסברה, מפזרים מלח גס ומזלפים שמן זית
  3. מגישים את הטרטר בתוך חצאי האבוקדו ומגרדים מעל מעט גרידת לימון

ים של מתכונים למנות דגים נפלאות ועסיסיות>