• 1 שקית שעועית לבנה קפואה שופרסל
  • 1 צרור כוסברה קצוצה
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס שמן זית שופרסל
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 2 כפות חומץ בלסמי 
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 בצל סגול חתוך לרצועות דקות
  • 1 כפית מלח 
  • 1 פלפל צ'ילי חריף פרוס לטבעות (רצוי אדום)
  • 100 גרם אגוזי קשיו

  1. מבשלים את השעועית הלבנה במים כחצי שעה ומסננים
  2. בקערה מערבבים את כל מרכיבי הסלט מלבד הקשיו
  3. מוסיפים את השעועית ומערבבים
  4. קולים את הקשיו במחבת עם מעט שמן זית
  5. מפזרים את הקשיו הקלוי על הסלט