• 1 חבילת קייל

  • תרסיס בטעם שמן זית

  • 1 חבילת טונה בשמן זית

  • 1 תפוח אדמה מבושל חתוך לקוביות

  • 2 ביצים L שופרסל חתוכות לרבעים

  • 3 פלפלים מתוקים בשלושה צבעים חתוכים לקוביות קטנות

  • 2 בצל ירוק קצוץ

לרוטב:

  • 4 כפות שמן זית
  • מיץ מלימון שלם
  • 1 כפית מלח דק
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל
  • 1 כפית שום גבישי במיכל גדול

  1. מסדרים את עלי הקייל על תבנית מרופדת נייר אפייה
  2. מרססים בתרסיס שמן ומעבירים לתנור לאפייה של 20 דקות בחום של 150 מעלות
  3. בקערה מערבבים  את מרכיבי הרוטב
  4. בקערת ההגשה מניחים  פלפלים, בצל ירוק, תפוחי אדמה וטונה
  5.  מוסיפים את הרוטב ומערבבים
  6.  מסדרים את צ'יפס הקייל על הסלט ואת הביצים הקשות ומגישים

ספגטי קייל של נועה רוזין - ספגטי סופר גרין>