• 3 תפוחים חתוכים לקוביות קטנות 

  • 1/2 ליטר מים

  • 2 שקיות סוכר וניל

  • 1/3 כוס (70 גרם) סוכר

  • 3 ביצים גודל L

  • 5 כפות אבקת קקאו

  1. בסיר בינוני מחממים תפוחים, סוכר, סוכר וניל ומים כ-30 דקות על אש בינונית עד שתפוחים מתרככים
  2. טוחנים את התפוחים בבלנדר או מעבד מזון למשחה חלקה. מרפדים תבנית בבסיס ובשוליים בנייר אפייה ומחממים תנור ל 175 מעלות
  3. בקערה בינונית מערבבים רסק תפוחים, ביצים ואבקת קקאו לבלילה אחידה. מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 30 דקות
  4. מוציאים מהתנור ומשהים בטמפרטורת החדר כ-10 דקות. מעבירים למקרר לשעה לפחות וחותכים לקוביות בראוניז. מגישים קר