מיצתם לביבות מלוחות? תומר אומנסקי במתכון בהשראת סבתא ללביבות מתוקות בשתי גרסאות - מטוגנות ואפויות. צפו במתכון המלא.

  • 2-3 תפוחי עץ מגורדים גס
  • 3 קישואים מגורדים גס
  • 2 גזרים מגורדים גס
  • גרידה מלימון שלם
  • גרידה מתפוז שלם
  • חצי כוס סוכר
  • כוס קמח
  • כפית אבקת אפייה
  • 2 ביצים גדולות (או 3 בגודל M)
  • שמן לטיגון (לגרסה מטוגנת)

  1. סוחטים את הנוזלים מהירקות והפירות
  2. מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים
  3. מלבבים לביבות
  4. מטגנים שתי דקות מכל צד או אופים 40 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות (מומלץ להפוך באמצע האפייה)