• 1 שקית כרובית מוקפאת 
  • 1 כוס פתיתי שיבולת שועל ללא גלוטן
  • 1 חבילת גבינת גאודה מעושנת  (200 גרם)
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל

 לטיגון:

  • שמן קנולה מזוכך

לסלט:

  • 1 שקית סלט קולסלאו
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה
  • 1/2 כוס מיץ לימון
  • 4 כפות מיונז אמיתי
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל

ללביבות:

  1. טוחנים את פרחי הכרובית
  2. בקערה מערבבים יחד את הכרובית הטחונה, שיבולת השועל, גבינת הגאודה והביצים
  3. מתבלים במלח ובפלפל שחור ומערבבים

 לטיגון:

  1. במחבת רחבה מחממים את שמן הקנולה
  2. בעזרת כף יוצרים לביבות ומניחים במחבת
  3. לאחר הזהבה (כ-2 דקות) הופכים את הלביבות על צידן ומטגנים עד להזהבה

לסלט:

  1. בקערה מערבבים את לקט הסלט עם מיץ לימון, המלח, הפלפל השחור והמיונז
  2. מגישים את הסלט לצד הלביבות