-
1+1/2 כוסות אורז בסמטי מלא אורגני green
-
1 חבילת שבבי גזר שטוף וחתוך פרש
-
1 כפית צ'ילי כתוש במיכל
-
1 פחית נוזל קוקוס אורגני green
-
2 כוסות מים רותחים
-
4 בצלי פנינה - קצוצים
-
1 כפית זרעי כוסברה - טחונים
-
3 כפות שמן קנולה מזוכך
-
1 כפית מלח שולחן מעולה
-
1 כוס אגוזי קשיו קלופים
להגשה:
- כוס כוסברה
- בסיר סוטאז' מניחים את שמן הקנולה עם אגוזי הקשיו ומטגנים במשך כ-3 דקות
- מוסיפים את הבצלים הקצוצים, האורז והמלח ומערבבים
- מוסיפים את שבבי הגזר, הצ'ילי וזרעי הכוסברה הטחונים ומערבבים
- מוסיפים את 2 כוסות המים ואת פחית נוזל הקוקוס, מערבבים ומביאים לכדי רתיחה
- לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים בכיסוי חלקי במשך כ-25 דקות
- לאחר 25 דקות, מכבים את האש ומשאירים מכוסה במשך כ-5 דקות נוספות
- מפזרים כוסברה קצוצה מעל למנה ומגישים