• 1 כוס עדשים כתומות
  • 1 כפית מלח
  • ½ צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 100 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות קטנות
  • ½ בצל סגול קצוץ

לרוטב

  • 3 כפות מיץ לימון
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • ½ כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 1 כפית מייפל/דבש

  1. שמים את העדשים בסיר עם שפע מים קרים וכפית מלח
  2. מביאים לרתיחה על להבה בינונית
  3. כשהמים רותחים -טועמים ובודקים שהעדשים מוכנות - אבל עדיין קריספיות.
  4. אם הן קשות מבשלים עוד 1-2 דקות
  5. מסננים ושוטפים במים קרים
  6. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב
  7. מוסיפים פטרוזיליה ופטה ומתבלים ברוטב
  8. טועמים ומוסיפים לימון, מלח ופלפל לפי הטעם

תמיד חלמתם לחיות מאוזן יותר? עכשיו תוכלו לעשות את זה בקלות ביחד איתנו!>