• חבילת טופו אורגני green

  • קונפלור 

  • דבש 

  • רוטב סויה אורגני שופרסל green

  • אצות נורי אורגניות green

  • צ׳ילי אדום

  • סילאן

  • 2 שיני שום

  • שומשום

  • בצל ירוק

מחפשים מתכונים טבעוניים? היכנסו>

  1. חותכים את הטופו למקלות בעובי של 1.5 ס״מ על 1.5 ס״מ
  2. עוטפים כל מקל טופו באצת נורי וחותכים לפרוסות בעובי של 1 ס״מ
  3. עוטפים כל חתיכה בקונפלור ומטגנים במעט שמן במחבת
  4. בינתיים מכינים את הרוטב שנוסיף למחבת. מערבבים בקערה – חצי כוס סויה, ¼ כוס דבש, 2 כפות סילאן, 2 שיני שום קצוץ, פלפל צ׳ילי אדום חתוך דק, חצי כוס מים
  5. אחרי שהטופו טוגן משני הצדדים, יוצקים את הרוטב למחבת ומבשלים עד שהרוטב מסמיך ומצפה היטב את כל הטופו. מוסיפים מעט שומשום (לפי הטעם) ובצל ירוק קצוץ
  6. מעבירים לצלחת הגשה ובתאבון – מומלץ להגיש לצד אורז לבן/סטיקי רייס