• חבילת אטריות שעועית (אפשר אטריות אורז במקום)
  • 4 סלקים טריים חתוכים לקוביות 
  • 2 שיני שום
  • חצי כפית צ׳ילי מלח
  • אופציונאלי: בזיליקום/שמרי בירה/פרמזן

  1. בסיר רחב, נבשל את הסלק במים עד שהמים נהיים ורודים/סגולים (ככל שנבשל יותר ככה המים יהיו כהים יותר)
  2. נוסיף את האטריות ונבשל במשך 5 -7 דקות עד שהאטריות נהיות רכות. במקביל נטגן שמן זית ונוסיף שום טרי (או מגורד/פרוסים) יחד עם מעט מלח והצ׳ילי. נוסיף את האטריות ונערבב
  3. אפשר להגיש עם כל מנת חלבון, הוספתי טופו מוקפץ בסויה וסילאן

View this post on Instagram

A post shared by Shayna | Pro healthy lifestyle (@shaynzzz)