• 2 שקיות ג'לי בטעם משמש שופרסל
  • 1 תפוח - חתוך לקוביות
  • 1 בננה - חתוכה לקוביות
  • 2-3 פירות העונה חתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 1/2 כוס חמוציות מיובשות ממותקות
  • 1/2 כוס תותים – חתוכים לקוביות
  • 1/2 כוס ענבים – חתוכים לקוביות

לקראמבל הפיצוחים:

  • 1/2 כוס שקד קלוף טבעי קצוץ
  • 1/2 כוס קשיו קלויים ומומלחים קצוצים
  • 3 כפות סילאן שופרסל
  • 1 כף שמן קנולה 

  1. במחבת קטנה מניחים את הפיצוחים וכף שמן הקנולה ומערבבים במשך כ-3 דקות
  2. מוסיפים את הסילאן, מערבבים ומסירים מן האש
  3. מכינים את הג'לי בהתאם להוראות היצרן
  4. מניחים את הג'לי בתבנית מלבנית ומעבירים לקירור למשך כשעתיים
  5. לאחר שעתיים מוציאים מקירור וחותכים את הג'לי לקוביות
  6. בקערה מערבבים את הפירות עם מיץ התפוזים והחמוציות
  7. על צלחות הגשה אישיות מסדרים את הפירות ואת קוביות הג'לי ומעליהם את הקראמבל

רעיונות לקינוחים טבעוניים>