• 1/2 חבילה של אטריות אורז רחבות גרין
  • 2 סלסלאות פטריות חום ולבן
  • 4 שיני שום פרוסות

רוטב:

  • כוס חלב קוקוס
     
  • כף גדושה חמאת בוטנים
     
  • רבע כוס סויה
     
  • 2 כפות סילאן
     
  • חצי כפית מלח
     
  • רבע כפית פלפל
  • רבע כוס עד חצי כוס מים רותחים
     

קישוט:

  • בצל ירוק
  • בוטנים גרוסים
     

  1. מבשלים את האטריות אורז במים רותחים וכף מלח במשך 5 דקות. להוציא לשטוף במים קרים
  2. בזמן הזה מכינים את הרוטב מחממים את הווק 2-3 דק שופכים מעט שמן זית ומעל פטריות חתוכות 3. מטגנים הכל עד שהפטריות מתכווצות ומשנות צבע
  3. מוסיפים את שיני השום החתוכות ומקפיצים דקה
  4. מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים מעל. מערבבים הכל טוב שופכים את האטריות ומערבבים
  5. מפזרים בסוף לקישוט בצל ירוק ובוטנים גרוסים

View this post on Instagram

A post shared by יונית צוקרמן -מלכת המטבח (@yonit_z)