צ'יפס שעועית צהובה

אם זה נראה כמו צ'יפס, טעים כמו צ'יפס אבל קצת יותר מאוזן מצ'יפס – כנראה שזו שעועית צהובה. רחלי קרוט מוכיחה שצ'יפס טעים ממש לא חייב להיות עשוי מתפוחי אדמה, במתכון בריא וכיפי שאתם חייבים להכין.

למתכון צ'יפס שעועית צהובה של רחלי קרוט>

צ'יפס קולרבי (צילום: יונית סולטן צוקרמן)
צילום: יונית סולטן צוקרמן

צ'יפס קולורבי

יונית צוקרמן מוכיחה שבשביל מנת צ'יפס טעימה לא חייבים תפוח אדמה, עם מתכון לצ'יפס טעים, פריך ומקורי מקולורבי, שאופים בתנור. שווה לכם לנסות.

למתכון צ'יפס קולורבי של יונית צוקרמן>

שיפודי צ'יפס (צילום: תומר אומנסקי)
צילום: תומר אומנסקי

שיפודי צ'יפס

תומר אומנסקי אמנם נשאר נאמן למקור עם תפוחי אדמה, אבל להם הוא הוסיף גם בטטה וסלק ויצר שיפודי צ'יפס מרהיבים בשלושה צבעים שאופים בתנור ומגישים לצד מטבל יוגורט.

למתכון שיפודי צ'יפס של תומר אומנסקי>

צ'יפס שעועית ירוקה (צילום: ריטה גולדשטיין)
צילום: ריטה גולדשטיין

צ'יפס שעועית ירוקה

גם ריטה גולדשטיין בחרה בצ'יפס משעועית, אבל הפעם מדובר בשעועית ירוקה בציפוי קריספי מטריף, שמוגשת לצד מטבל מפתיע של מיונז וג'ינג'ר. מתכון שלגמרי נותן פייט לצ'יפס המסורתי.

למתכון צ'יפס שעועית ירוקה של ריטה>

צ'יפס אבוקדו של ירדן הראל (צילום: ירדן הראל)
צילום: ירדן הראל

צ'יפס אבוקדו

זה פריך להפליא מבחוץ, ירוק ונימוח מבפנים ויש שיגידו שזה יותר דומה לשניצל. אבל איך שלא תקראו לזה המתכון של ירדן הראל לאבוקדו בציפוי פריך הוא משהו שאתם חייבים לנסות.

למתכון צ'יפס אבוקדו של ירדן הראל>

 

צ'יפס פסטה של יעל גולדמן (צילום: יעל גולדמן)
צילום: יעל גולדמן

צ'יפס פסטה

גם אם בכלל אין לכם טיקטוק, בטרנד הצ'יפס המושגע הזה בטוח כבר נתקלתם. יעל גולדמן הכינה לכבוד יום הצ'יפס גרסה משלה למתכון הזה שנמצא כרגע בכל מקום.

למתכון צ'יפס פסטה אפוי של יעל גולדמן>

צ'יפס טופו ברביקיו (צילום: שיינא גרשוביץ)
צילום: שיינא גרשוביץ

צ'יפס טופו ברביקיו

אמרתם מתכונים מקוריים ומטורפים ללא גלוטן – אמרתם שיינא גרשוביץ. הבלוגרית הצעירה ניצלה את יום הצ'יפס כדי להכין מתכון מקורי שכמותו עוד לא ראינו, צ'יפס פריך של טופו מטובל בתנור, במינימום רכיבים וכלום עבודה.

למתכון צ'יפס טופו של שיינא>

צ'יפס חצילים אנה ארונוב (צילום: אנה ארונוב)
צילום: אנה ארונוב

צ'יפס חציל 

חצילים וטחינה הם שילוב מושלם בכל צורה ודרך, ולכבוד יום הצ'יפס הבינלאומי אנה ארונוב הפכה את החצילים לצ'יפס פריך, והוכיחה שגם צ'יפס אפשר להכין בצורה מאוזנת יותר

למתכון צ'יפס חצי של אנה ארונוב>