• 200 גרם שוקולד מריר (שתי חפיסות של שוקולד green)
  • חצי כוס צימוקים
  • 110 מ״ל חלב אורז או 125 מ״ל שמנת
  • קורט מלח
  • קורט צ׳ילי
  • קקאו

  1. שופכים לקערה את השוקולד, חלב האורז, המלח והצ׳ילי ומחממים במיקרו ל-30 שניות, מוציאים ומערבבים

  2.  מכניסים לעוד 30 שניות ומערבבים, וכך הלאה עד שהכל נמס, אבל לא מתחמם יותר מדי
    קוצצים את הצימוקים ומוסיפים לתערובת

  3. מכניסים למקרר לשעתיים לפחות

  4. מוצאים, מכדררים (לא חייב להיות מדויקים) לטראפלס ומגלגלים בקקאו

View this post on Instagram

A post shared by Yarden Harel (@yardenha)