• 1 חבילת טורטיות שופרסל מקמח כוסמת/חיטה
  • 2 כפות שמן זית green
  • 1 חבילת תרד
  • 200 גרם גבינה בולגרית
  • 150 גרם גאודה מגוררת
  • 80 גרם חמאה
  • 1/2 כוס חלב
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי

  1. במחבת מניחים שמן זית ותרד ומאדים 5 דקות, מצננים ומסננים מנוזלים
  2. מערבבים עם 50 גרם גאודה מגוררת וגבינה בולגרית
  3. מניחים בתבנית כ- 3 יחידות טורטיות חופפות מסביב לתבנית בקוטר 26
    מאפה פילו יווני עם גבינות ובצל>
  4. מניחים חצי מהמלית ומכסים בטורטייה מניחים את מחצית המלית הנוספת מכסים בטורטייה במרכז ובקצוות הטורטייה שמסביב
  5. ממיסים מים, חלב, מלח, כפית שום גבישי שופכים מעל
  6. מפזרים גאודה ואופים בחום של 170 מעלות כ- 35 דקות עד הזהבה