חומרים לתבנית משומנת בקוטר 22:
- 250 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם חמאה
- 125 מ"ל שמנת מתוקה
- 3 ביצים גדולות
- 150 גרם סוכר
- 70 גרם קורנפלור green
- 20 גרם קקאו
לגאנש השוקולד:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 250 מ"ל שמנת מתוקה
לקרם פיסטוק:
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 30 גרם אבקת סוכר
- 80 גרם פודינג וניל
- 50-80 גרם מחית פיסטוק איכותית
-
בקערה ממסים יחד שוקולד מריר, חמאה ושמנת מתוקה לתערובת אחידה
-
במיקסר מקציפים ביצים שלמות עם סוכר לקבלת תערובת תפוחה. מאחדים בין תערובת השוקולד לתערובות הביצים ומקפלים פנימה קורנפלור וקקאו
-
מעבירים לתבנית משומנת בקוטר 22 ס"מ ונאפה ב180 מעלות טורבו 25-30 דקות. לא לחשוש אם העוגה מעט לחה, היא מתייצבת בקירור
-
ממסים יחד את חומרי הגאנש ומערבבים עד לאיחוד. מוזגים מעל הפאדג' ומעבירים לקירור של מספר שעות במקרר
-
מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקציפה רכה-רכה
-
מוסיפים את הפודינג ומחית הפיסטוק ומקציפים לקרם יציב. מזלפים מעל הפאדג' ומקשטים בפירות טריים שווים