• 1 שקית גרגרי חומוס קפואים
  • 2 בצלים - קלופים וקצוצים
  • 4 כפות שמן זית green
  • 1 שקית שבבי גזר שטופים
  • 1 כף כמון טחון 
  • 1 כוס כוסברה - קצוצה
  • 1 כף מלח 
  • 1 כפית צ'ילי כתוש 
  • 1 כפית כורכום 
  • 1 כפית שום גבישי 
  • מים לכיסוי

  1. בסיר עמוק מניחים את שמן הזית והבצלים הקצוצים ומטגנים עד להזהבה
  2. מוסיפים את הגזר ואת גרגרי החומוס ומערבבים
  3. מוסיפים את התבלינים ומערבבים
  4. ממלאים את הסיר במים עד 3/4 רבעים מנפחו ומבשלים בכיסוי חלקי במשך כחצי שעה
  5. לאחר חצי שעה, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומבשלים במשך כ-15 דקות נוספות

מחפשים מרקים טבעוניים? הכנסו למתחם שכולו אוכל טבעוני>