• 2 כפות שיבולת שועל דקה
  • 2 כפות שיבולת שועל עבה
  • 2 כפות סירופ אגבה green
  • 2 כפות שמן קוקוס
  • חופן שקדים פרוסים
  • 6-8 תותים

להגשה

  • אבקת סוכר
     
  • גלידת וניל

  1.  חותכים את התותים לקוביות ומניחים בתבניות אישיות או בתבנית מלבנית ברוחב 20 ס"מ
  2. בקערה בינונית מערבבים יחד את שאר המצרכים עד לקבלת מעין גושי שיבולת שועל
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות
  4. מפזרים את הקראמבל על התותים ואופים במשך 10 דקות או עד שהחלק העליון זהוב
  5. מגישים עם מעט אבקת סוכר או כדור גלידת וניל

מתכון לקראמבל תפוחים עם שיבולת שועל>