• 3 תפוחי אדמה גורמה - חתוכים לקוביות בינוניות

  • 1 שקית כרובית מוקפאת 

  • 2 כפות תערובת תבלינים הודית (מורכב מקארי, צ'ילי כתוש במיכל, כמון טחון במיכל, מלח שולחן מעולה, פלפל שחור גרוס במיכל, זנגוויל ומקל קינמון).

  • 4 כפות שמן קנולה לא מזוכך

  • 1/2 חבילת כוסברה – קצוצה

  • 1 כפית מלח  

  • מים עד לכיסוי

  1. בסיר הסוטאז' מניחים את שמן הקנולה ואת תערובת התבלינים ההודית ומערבבים
  2. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומערבבים
  3. מוסיפים את המלח ופרחי הכרובית ומערבבים
  4. מוסיפים מים עד לכיסוי ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-25 דקות, עד לריכוך קוביות תפוחי האדמה
  5. בזמן הבישול מוסיפים לסיר מחצית מכמות הכוסברה (את היתרה שומרים לפיזור בתום הבישול)
  6. לאחר כ-25 דקות, מסירים מן האש ומפזרים את יתרת הכוסברה