• חצי חבילת אטריות אורז רחבות שופרסל מושרות במים ומסוננות 

  • 3 גבעולי בצל ירוק קצוץ או חתוך לרבעים 

  • 3 שיני שום פרוסות

  • 1 ביצה

  • 1 גזר קלוף לרצועות דקיקות בעזרת קולפן 

  • 1/2 כפית צ'ילי חריף פרוס לטבעות, או קצוץ- לא חובה

  • 6 כפות רוטב סויה 

  • 1 כפית סוכר

  • 1/2 כפית ג'ינג'ר כתוש 

  • 3 כפות שמן קנולה

  • 1 חבילת טופו green חתוכה לקוביות

להגשה:

  • רבע לימון 

  • בוטנים קלויים

  • כוסברה קצוצה

  1. בווק או מחבת עמוקה מעט מניחים שמן ואת הטופו או הפרגית, הבצל הירוק והשום. מערבבים בעזרת כף עץ כ- 4 דקות ומוסיפים גזר בשלב הזה ניתן להוסיף צ'ילי למי שבחר שכן
  2. מערבבים את הביצה עם כף סויה
  3. מוסיפים כפית סוכר מערבבים ויוצרים גומה במרכז, מניחים בה כפית נוספת של שמן ואת הביצה המעורבבת עם הסויה ומקשקשים אותה, מערבבים יחד את הטופו והביצה המקושקשת ומוסיפים את אטריות האורז ו-5 כפות רוטב הסויה, מערבבים הכל יחד ומסירים מהאש.
  4. מגישים עם כוסברה מעל, בוטנים קלויים ופלח לימון

מתכון לאורז מוקפץ עם ירקות>