8 פלפלים - מתוקים בשלושה צבעים שונים

 לאורז:

  • 1 כוס אורז בסמטי מלא אורגני green
  • 1 כוס מים רותחים

 למלית:

  • 1/2 כוס פטרוזיליה - קצוצה
  • 1 שקית שבבי גזר שטף וחתוך
  • 1 עגבנייה - קצוצה
  • 1 בצל – קצוץ
  • מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל 
  • 4 כפות אורגנו טרי
  • 4 כפות קורנית – קצוצה
  • 3 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה green
  • 1 כף בהרט
  • 1 כף פפריקה מתוקה במיכל
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס במיכל

 לרוטב:

  • 1 קופסת עגבניות חתוכות אורגניות green
  • 5 כפות שמן זית אורגני כתית מעולה  green
  • 1 כף פפריקה מתוקה - גדושה
  • 2 כפות סילאן אורגני טבעי גרין שופרסל
  • 2 כפות רסק עגבניות אורגני גרין שופרסל
  • 1 כף כמון טחון במיכל שופרסל
  • 1 בצל - קצוץ
  • 1 כפית מלח שולחן מעולה שופרסל
  • מיקס בסגנון איטלקי פרש שופרסל :
  • 4 כפות קורנית פרש שופרסל – קצוצה
  • 4 כפות בזיליקום פרש שופרסל - קצוץ

לפלפלים:

בצלחת מניחים את הפלפלים, חותכים את חלקם העליון ומרוקנים אותם מתוכנם (שומרים את חלקו העליון של כל פלפל בצד).

לאורז:

  1. בקערה מניחים את האורז הבסמטי עם כוס המים הרותחים ומשרים במשך כ-15 דקות
  2. לאחר 15 דקות, מסננים את האורז מן הנוזלים

למלית:

  1. בקערה מניחים את כל מרכיבי המלית כולל האורז ומערבבים
  2. ממלאים כל פלפל במלית עד לכ- 3/4 מגובהו ומכסים במכסה הפלפל
  3. בסיר מניחים את כל מרכיבי הרוטב, מלבד המים, ומבשלים במשך כ-4 דקות תוך כדי ערבוב
  4. לאחר 4 דקות מכבים את האש ומסדרים את הפלפלים בסיר
  5. מוספים לסיר מים עד לגובה 3/4 מגובהם של הפלפלים ומבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי במשך כ-40 דקות (יש להשקות את הפלפלים ברוטב מדי פעם)
  6. לאחר 40 דקות, מסירים את הסיר מן האש ומעבירים לתנור לבישול בחום של 200 מעלות במשך כ-10 דקות עבור השחמה