-
3 תפוחי אדמה גדולים
-
2 גזרים
-
חופן אפונת גינה (או קפואה)
-
צרור שמיר
-
פרוסה יפה של טונה בעישון קר (אפשר להחליף בעוף או נקניק, אבל לא כדאי)
-
2-3 מלפפונים חמוצים קטנים
-
חופן צלפים (לא חובה)
-
1 בצל לבן
-
2-3 ביצים קשות
לרוטב:
-
5 כפות מיונז green
-
2 כפות חומץ בן יין לבן
-
2 כפות חרדל חלק
-
מלח ופלפל
-
לרוטב: מערבבים בקערה את המיונז עם כף אחת של חרדל וחומץ ולערבב לתערובת חלקה, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מוסיפים עוד חרדל וחומץ עד לאיזון טעמים שאוהבים
-
לסלט:מבשלים במים רותחים עם מלח את תפוחי האדמה כעשרים דקות חצי שעה עד שסכין עוברת דרך התפוד בקלות
-
בסיר נפרד מבשלים את הגזרים כעשרים דקות (אפשר לקלף אותם ביתר קלות אחרי הבישול והצינון)
-
מבשלים ביצים קשות כ-8-10 דקות במים רותחים עם מלח. מצננים את הרכיבים המבושלים וחותכים לקוביות
-
חותכים לקוביות קטנות גם את יתר הרכיבים (אפונה להכניס בשלמותה). מערבבים בעדינות ומגישים אחרי כשעתיים במקרר