קונספט כל כך פשוט כמו סנדוויץ' הופך למאתגר יותר אם אתם רגישים לגלוטן כמוני.

בדרך לכריך החלומות, החלטתי לחשוב מעבר לתחליפים ללא גלוטן למיניהם לרגע ולשלב את הקונספט עם אחד המאכלים האהובים עליי בעולם, סושי!

קבלו את הגרסה שלי לסנדביץ ללא גלוטן שלא מרגיש כאילו אתם מפסידים שום דבר, להיפך! מבחינתי הוא גרסה יוקרתית ומאוזנת של הסנדביץ' השגרתי.

  • חבילת אצות green

לאורז:

  • כוס וחצי אורז עגול

  • רבע כוס מייפל+רבע כוס חומץ

  • אבוקדו

  • פלפל אדום

  • חופן תרד

אופציונאלי:

  • כל ירק שאתם אוהבים כמו: בצל ירוק, בטטה אפויה, מלפפון/ רטבים כמו: סויה לא גלוטן

  1.  מבשלים את האורז בסיר עם 3.5 כוסות מים פושרים על אש בינונית עד שהאורז מתרכך. אפשר לערבב תוך כדי ולהוסיף מים במידת הצורך

  2. נותנים לאורז קצת זמן להתקרר, מוסיפים את המייפל והחומץ ומערבבים

  3. במקביל: לוקחים דף אצה וחותכים אותה במרכז בקו ישר עד לחצי שלה

  4. שימו לב אצה אמורה להתחלק ל-4 כשבכל רבע אפשר לשים תוספת אחרת. אני בחרתי לשים באחד הרבעים אורז ובאחד אבוקדו

  5. מקפלים ל-4, חותכים באמצע, והופ! סנדוויץ׳ מיוחד בקלי קלות