• 6 כפות טחינה גולמית אורגנית green

  • 4 ביצים בינוניות

  • כף דבש מומסת בכף של מים

  • כפית של סודה לשתיה

  • 2 כפות גרעיני חמניה 

  • 2 כפות גרעיני דלעת 

  • כף שומשום 

  • 2 כפות של צנוברים

  1. חממו תנור לחום של 175 מעלות. הניחו רשת בחלקו התחתון של התנור
  2. בקערת מיקסר (לא חובה, אפשר גם בקערה רגילה) מקפיצים את הביצים במשך כ-2 דקות עד לקבלת מרקם אוורירי במיוחד
  3. הוסיפו את הדבש המומס ואת הטחינה הגולמית והמשיכו לערבב במשך דקה נוספת עד להטמעת כל החומרים
  4. הוסיפו את הסודה לשתיה וכן חצי מכמות כל הגרעינים והשומשום והמשיכו לערבב היטב
  5. שמנו תבנית אינגלישקייק ושפכו לתוכה את התערובת הנוזלית
  6. פזרו בעדינות ובאופן שווה את יתרת הגרעינים והשומשום על התערובת הנוזלית, אין לערבב בשלב זה
  7. הכניסו את התבנית לתנור למשך 25 דקות
  8. הוציאו את התבנית כשלחם הטחינה עלה מעט וקיבל צבע חום יפה. שימו לב: לחם טחינה לא תופח מאד אז אין לצפות ללחם גבוה במיוחד
  9. צננו והגישו בטמפרטורת החדר

מחפשים מתכונים ללא גלוטן? היכנסו למתחם שלנו>