• 1 בצל גדול קצוץ

  • 1 שקית תרד טרי קצוץ

  • 1/2 שקית  גרגירי חומוס קפואים

  • 3 גבעולי סלרי קצוצים

  • 3/4 כוס אורז בסמטי

  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

  • 1/2 שקית שבבי גזר

  • 2 זוקיני \ קישואים פרוסים לפרוסות עגולות

  • 4 כפות שמן זית 

  • 1 כפית מלח דק

  • 1 כפית פלפל שחור גרוס 

  • 1 כפית כורכום

  • 1 כפית כמון טחון במיכל

  • להגשה: רבעי לימון

מתכונים לחורף חם >>

  1. בסיר עמוק מניחים שמן זית ובצל, מערבבים ומטגנים כ-3 דקות
  2. מוסיפים את שבבי הגזר, התרד והתבלינים ומערבבים שוב
  3. מוסיפים את שאר המצרכים. מערבבים ומוסיפים מים כ- 3/4 מנפח הסיר
  4. מבשלים על אש נמוכה בכיסוי חלקי כ- 50 דקות
  5. מגישים לצד לימון שסוחטים מעל